Praktijkadres
Klaverlaan 130 Arnhem
Telefoon
(026) 4422 117

Tarieven

Behandeling 2024
Onderzoek en eerste behandeling € 90
Vervolgconsult € 60
Uitgebreid vervolgconsult €110
Onderzoek en behandeling kind (0-12 jaar) € 70
  • Eerste Consult

Uw eerste consult duurt ongeveer een uur, en bestaat uit een uitgebreide anamnese, lichamelijk onderzoek, uitleg van uw diagnose en persoonlijke behandelplan en is inclusief de eerste behandeling.

  • Vervolgconsult

Vervolgconsulten duren over het algemeen 15-20 minuten, en dit omvat alle modaliteiten die van toepassing kunnen zijn voor uw behandeling, zoals chiropractie, myofasciale therapie en gebruik van de percussor.

  • Uitgebreid vervolgconsult

Een dubbel vervolg consult, ongeveer 30-35 minuten.Dit omvat alle modaliteiten die van toepassing kunnen zijn voor uw behandeling, zoals chiropractie, myofasciale therapie en gebruik van de percussor.

  • Eerste consult kind

Een eerste consult voor een kind (0-12 jaar) duurt ongeveer 40-60 minuten, en bestaat uit een uitgebreide anamnese, lichamelijk onderzoek, uitleg van de diagnose en persoonlijke behandelplan en is inclusief de eerste behandeling

  • Betalingsvoorwaarden

Er wordt u vriendelijk verzocht om de betaling aan het einde van ieder consult aan de balie te voldoen. U krijgt hiervan een factuur die u kunt indienen bij de zorgverzekering.

  • Niet nagekomen afspraken

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd. Indien een afspraak niet/niet tijdig wordt geannuleerd kan deze in rekening worden gebracht.

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Indien u aanvullend verzekerd bent kunt u de factuur van uw consult insturen naar uw ziektekostenverzekering. Chiropractie valt onder het aanvullend pakket. Dat betekent dat het wettelijk eigen risico niet van toepassing is op chiropractische behandeling.

 Wij adviseren u echter wel vóór aanvang van de behandeling zelf bij uw ziektekostenverzekeringsmaatschappij te informeren naar de voorwaarden. Sommige verzekeringsmaatschappijen dekken behandelingen 100%, anderen slechts een gedeelte. Ook aan het aantal behandelingen dat (gedeeltelijk) wordt vergoed is soms een maximum gesteld. Er is een overzicht voor alle vergoedingen van de zorgverzekeraars. Via deze link www.chiropractievergoeding.nl kunt u inzien of en hoeveel uw zorgverzekeraar uw behandeling vergoedt.

Is een verwijzing nodig?

Bijna alle verzekeringen vergoeden chiropractische behandelingen zonder verwijzing door een (huis)arts. Toch adviseren wij u dit nog even van tevoren na te vragen bij uw verzekeringsmaatschappij.